ÖZEL DOĞU ANADOLU HASTANESİ

Hakkımızda

2008 Yılında kurulan ÖZEL DOĞU ANADOLU HASTANESİ, insan onuruna saygılı şefkatli, empati duyan ve yüksek beceri ile desteklenen sağlık hizmeti vermek için sağlıktaki yolculuğuna başladı.2019'da İse halkımıza daha iyi hizmet sunabilmek adına yeni yerinde hizmete devam etmektedir.

Kurumumuz sağlık konusunda hedeflerini her zaman en üstte tuttuğu gibi ,bu hedeflere büyük bir kararlılıkla ilerledi ve ulaştığı her hedeften sonra yeni bir hedefe odaklandı.Doğu Anadolu bölgesinde sağlıktaki kalite anlayışıyla her geçen gün gelişen, gücüne inanan, kadrosuyla birlikte sektöründe dünya kalitesini bu ülkenin insanlarına ulaştırabileceğinin bir kanıtı oldu.

ÖZEL DOĞU ANADOLU HASTANESİ’NDE

Hastalarının sağlığı kadar konforuna da büyük önem veren hastanemizde: 46 tek kişilik oda, 6 acil servis, 5 ameliyathane, 7 Erişkin Yoğun Bakım Yatağı, 16 Yeni doğan Yoğun bakım küvezi olmak üzere toplam 75 yatak bulunmaktadır. Ayrıca hastanemizde misafirlerimiz için konforlu geniş lobiler ve her türlü yiyecek ve içecek ihtiyaçlarını giderebileceği kafeteryası da mevcuttur. Özel Doğu Anadolu Hastanesinde; Anestezi ve Reanimasyon, Cildiye (Dermatoloji), Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Diyetisyen, Fizik Tedavi, Genel Cerrahi,Gögüs Hastalıkları, Göz Sağlığı ve Hastalıkları, İç Hastalıkları (dâhiliye), Kadın Hastalıkları ve Doğum, Kardiyoloji, Klinik Psikoloji, Kulak-Burun-Boğaz Hastalıkları, Nöroloji, Ortopedi ve Travmatoloji, Psikiyatri, Üroloji, Mikrobiyoloji, Radyoloji dallarında hizmet verilmektedir.

Özel Doğu Anadolu Hastanesinde , HEPA Filtreli, laminer akımlı, pozitif basınçlı, modern cihazlarla donanımlı 5 adet ameliyat salonları mevcut olup; Özel Doğu Anadolu Hastanesinde her türlü ameliyat profesyonelce yapılmaktadır. Genel yoğun bakım ve Yeni doğan yoğun bakım ünitelerimizde üstün bir yaklaşımla hizmet verilmektedir. Ayrıca her an doğuma hazır iki adet doğum salonumuzun yanında doğum yapacak hastalarımız için özenle tasarlanmış “doğum sancı salonumuz “ hazır olarak bulunmaktadır.

Özel Doğu Anadolu Hastenesi’nin acil servisinde; 24 saat hizmet veren uzman doktorları, hemşireleri, diğer yardımcı sağlık personelleri ve tam donanımlı ambulansları ile kesintisiz olarak, bir ekip anlayışı içinde yürütülen ve kısa zamanda ulaşılabilir olması esas tutulan bir hizmet anlayışı ile her zaman hazır bulunmaktadır.

Özel Özel Doğu Anadolu Hastanesi kaliteli hizmet vermek için sürekli çalışmakta, Sektördeki son teknolojiyi tüm Doğu Anadolu bölgesi hizmetine sunarak, profesyonel kadrosu ile sağlık sektörüne öncülük etmektedir. Tıpkı ilk gün olduğu gibi; ‘’Gücümüze inanan, geleceğe doğru bizimle aynı hedeflere bakan ve aynı heyecanı paylaşan kadromuza’’ fedakârca çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.